Милојевић: Идемо корак по корак, фокус на моју екипу

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић после данашњег жреба за квалификације Лиге шампиона изјавио је да поштује све екипе, али да је фокус увек на његовом тиму.

Звезда ће у првом колу квалификација играти против летонског Спартакса, док би ривал у другом колу требало да буде бољи из двомеча између Апоела са Кипра и литванске Судуве.

"Нисам имао неких посебних жеља пред жреб, можда као и сваке године што кажем, избегавање далеких путовања и неких земаља где температуре нису повољне за фудбал у летњем периоду. Поштујемо све екипе, јер чим су прваци својих земаља, значи да имају квалитет. Али пре свега размишљам о својој екипи и о томе да се ми добро припремимо, уз велики респект према противнику", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Летонци су већ одиграли 11 утакмица у шампионату који је почео у марту.

"Јесте предност за њих то што су у такмичарском ритму, али, с друге стране, не можемо на такав начин да размишљамо. И ми ћемо имати до те утакмице четири провере у Аустрији и надам се да ћемо са те стране бити апсолутно спремни", истакао је тренер Црвене звезде.

У другом колу, уколико успешно преброди прво, Црвену звезду чека пут поново у Литванију или на Кипар.

"Од тренутка када сам угледао овај пар на екрану, имао сам осећај да ћемо њих извући, то сам и рекао људима око себе. Не бих се бавио оценама, већ сам рекао да су све екипе добре и да ћемо за сваку морати да се озбиљно припремимо. Ићи ћемо корак по корак, најпре ћемо све мисли усмерити на Спартакс", поручио је Милојевић.

број коментара 0 пошаљи коментар