Џејми Карагер се извинио због пљувања девојчице

Џејми Карагер, некадашњи фудбалер Ливерпула и пандит (стручни консултант би био наприближнији, али не и егзактан превод) Скај Спортса, неколико пута се извинио након што је снимљен како пљује у правцу 14-годишње девојчице после меча Манчестер Јунајтед - Ливерпул (2:1).

Карагер се прво извинио путем Твитера, да би гласноговорник Скаја његов потез окарактерисао као „неприхватљив".

Инцидент је снимљен мобилним телефоном а први га је објавио таблоид „Дејли Мирор". Карагер отвара прозор свог аутомобила и пљује суседно возило, где су се налазили отац и девојчица, навијачи Манчестер јунајтеда.

Отац је Карагеру говорио о управо завршеном мечу, док је девојчица седела на сувозачевом месту. Возач прво неколико пута спомиње резултат, док Карагер није реплицирао:

„У реду", чује се Карагер како изговара, а потом и пљује ка колима. Све се завршава тако што девојчица говори оцу како ју је Карагер пљунуо у лице.

„Апсолутно није у реду. Извинио сам се читавој породици. Здиркивали су ме неколико пута, снимали су ме и напросто сам изгубио контролу. Нема изговора, извињавам се", написао је

Карагер, кога свакако очекује реакција Скај Спортса, који му за услуге анализе мечева енглеске Премијер лиге плаћа преко милион фунти годишње.

„Нисам видео девојчицу, била је наслоњена позади. Волео бих да она није умешана. Мрзим што је она умешана више од било чега", рекао је Карагер у понедељак.

Карагер ради за Скај Спортс од 2013. године.

број коментара 0 пошаљи коментар