Председник ПАОК-а са пиштољем улетео на терен и "изборио" победу за свој тим!

Бизарне, али и веома узнемирујуће сцене на дербију грчког шампионата између ПАОК-а и АЕК-а. Дуел који је имао снагу да одлучи о шампиону Грчке, који након јако дуго времена можда неће бити Олимпијакос, прекинут је у 90. минут након признатог, па поништеног, па опет признатог поготка за тим из Солуна. А то чак није ни близу најчуднији детаљ...

Судија Јоргос Коминис прво је признао, а после консултација због наводног офсајда, поништио гол екипи са Тумбе, који је постигао Фернандо Варела. Потом су навијачи, окупљени у групи "Гејт 4", али и они „умеренији", почели да убацују предмете на терен и улазе на игралиште.

Вреди нагласити да меч, због претходне казне ПАОК-у, није требало да буде игран са присуством публике, али је у дану одигравања та одлука анулирана и навијачима је ипак дозвољен долазак.

На терену се нашао и председник ПАОК-а Иван Савидис, иначе један од најбогатијих Грка и, истичу медији у овој земљи, близак пријатељ председника Русије Владимира Путина.

Он је пришао судији и поручио му „да је завршио каријеру". Све ово би било довољно озбиљно, али постало је застрашујуће оног момента када је било јасно да о појасу носи пиштољ!

ПАОК је касније на свом Твитер налогу објавио да је меч званично окончан резултатом 1:0.

Грчка полиција је у понедељак издала налог за провођење господина Савидиса.

број коментара 2 пошаљи коментар
(понедељак, 12. мар 2018, 12:41)
глас разума [нерегистровани]

Фудбал опасан по живот

Ни код нас није ништа боља ситуација, мада још нико није улетао на терен под оружјем... Опасно је по Фудбал што то више није спорт, јер откад се ту врте новци, врте се и нечасни људи, који немају ништа заједничко са оним изворним спортским духом, важно је учествовати и нека бољи победи... Њима је битно да се увећава њихов капитал... зато правим љубитељима спорта не преостаје ништа друго до да пређу на рецимо боћање или неки слични још некомерцијализовани спорт... јер све што се комерцијализује, ту је спортски дух давно убијен.

(понедељак, 12. мар 2018, 12:10)
anonymous [нерегистровани]

Pitanje

Gde se na videu vidi pistolj?!