Грујић: Кардиф добра прилика, узбуђен сам…

Млади српски фудбалер Марко Грујић каже да у Кардифу има прилику да се се докаже и скупи минутажу, али и обезбеди повратак у Премијер лигу. Грујић ће до краја сезоне носити дрес Кардифа на позајмици из Ливерпула, а прилику да дебитује има већ за викенд на гостовању Шефилд Венздеју у 28. колу Чемпионшипа.

"Кардиф је добра прилика за мене, играћу за тим који се бори за улазак у Премијер лигу. Чуо сам много добрих ствари о клубу, менаџеру Нилу Ворноку који је рекао много лепог о мени и верујем да ћу имати дошта шанси да играм", рекао је Грујић за клупски сајт.

Грујић је узбуђен што ће до лета играти за тренутно трећепласирани тим друге лиге Енглеске са амбицијом повратка у Премијер лигу.

"Хоћу да донесем радост навијачима Кардифа. Гледао сам неколико утакмица Кардифа и знам шта могу да очекујем. Волим да други причају о мојим квалитетима, не ја. Могу да играм дефанзивно и офанзивно у везном реду, Кардиф је јак тим и једва чекам да започнем ову авантуру", закључио је Грујић, који за А репрезентацију Србије има четири наступа.

Од трансфера из Црвене звезде 2016. године, Грујић је за Ливерпул одиграо укупно 14 утакмица, рачунајући осам у Премијер лиги и то уласком са клупе.

број коментара 0 пошаљи коментар