Лалатовић: Екипа је "пољуљана" после повреде Мудринског

Тренер фудбалера Чукаричког Ненад Лалатовић рекао да је екипа "пољуљана" после тешке повреде Огњена Мудринског на претходној утакмици против Партизана, али да је уверен да ће играчи који изађу на терен у предстојећем мечу против Јавора направити повољан резултат. Чукарицки после репрезентативне паузе, у 13. колу српског првенства у суботу од 17 сати, дочекује Јавор.

"Мудрински ће нам много недостајати. Остали смо без одличног играча и човека, можда му је угрожена и каријера. То је велики стрес за њега и његову породицу, али и за мене као тренера и све нас у клубу. Сигуран сам да ће он све пребродити на најбољи могућ начин и верујем да ће се вратити јачи на терен", изјавио је Лалатовић.

Чукарицки после репрезентативне паузе, у суботу од 17 сати, дочекује Јавор.

"Ово је трећи пут ове сезоне да крећем од почетка да тражим формацију, игру и најбољих 11. Ђурићу је пукла недавно кост на стопалу, Бојића мучи повреда препона, плус одласци играца летос. Јавор нам долази у тренутку кад је код нас конфузија, али пошто у последњих седам утакмица имамо пет победа и реми против Партизана даћемо све од себе да наставимо где смо стали, односно да будемо све бољи", поручио је Лалатовић.

број коментара 0 пошаљи коментар