Јевтовић: Прво победа у Сурдулици, па онда у Елбасану

Фудбалер Партизана Марко Јевтовић срећан је што се у Куп мечу против Ртња у Бољевцу (3:0) вратио на терен после повреде и уписао у стрелце. Јевтовић је најавио велику борбу на предстојећа два важна меча - у првенству против Радника у Сурдулици и потом у Лиги Европа против албанског Скендербега у Елбасану.

Јевтовић се вратио на терен после вишенедељног одсуства, уверен да је повреда прошлост.

"Најтеже је утакмице гледати са стране знајући да не можеш да помогнеш екипи. Почео сам поново да играм и само могу да пожелим свима нама што мање повреда, јер нажалост, повређен играч ником не треба. Не зна се коме је теже, играчу или екипи", рекао је Јевтовић.

Oн је постигао гол са беле тачке против Ртња и подсетио да је, док је играо за Нови Пазар, редовно шутирао пенале.

"Тада сам дао гол у једној веома важној утакмици против садашњих комшија. Партизан има доста квалитетних играча, тако да ко год игра, има неки квалитет који доноси у службу екипе".

Јевтовић је истакао да се екипа сада окреће дуелу против Радника у Сурдилици, а потом гостовању албанском Скендербегу у Лиги Европа.

"Немамо право на кикс, чека нас дуг пут у Сурдулицу и неугодно гостовање, али амбиција је јасна, све осим победе не долази у обзир. Што се тиче Албаније, ако желимо да прођемо, морамо да почнемо да побеђујемо у Европи. Ниједна екипа није случајно у Лиги Европа, тамо нас очекује паклена атмосфера, али ми смо Партизан и неће нам бити први пут", поручио је Јевтовић.

број коментара 0 пошаљи коментар