Аџић и Илић: Спремни да искористимо сваки минут

Млади фудбалери Црвене звезде Лука Аџић и Иван Илић изјавили су да су веома срећни што су у Куп утакмици против Динама из Врања 5:0 добили шансу и поручили дa су спремни да искористе сваки минут на терену.

Лука Аџић, који је постигао своје прве сениорске гоlове на Маракани, истице да је на тренеру Владану Милојевићу да одлуци ко ће на терен, а његово да ради и искористи прилику.

"Срећан сам, али већ се окрећем наредној утакмици. Показало се небројано пута да европске утакмице које долазе буду у подсвести, али од почетка нашег рада са Милојевићем добили смо смернице да увек мислимо само на следећи меч. Најпре ћемо размишљати о Мачви, а тек потом о Арсеналу, који је посебна прича, али још не треба да се диже еуфорија", рекао је Аџић за сајт клуба.

Млади Илић, будући члан Манчестер Ситија, први пут одиграо је свих 90 минута за сениоре.

"Задовољан својом игром, мада могу много боље, са више трчања и борбе, али све ће то доћи на своје. Доста ми је помогло што сам протекле недеље био са екипом на мини приремама у Словенији. Тамо смо доста радили на тактици, увежбавали акције и нове начине да дођемо до противничког гола. То је мени као младом играчу посебно значило. Очекује ме још више труда и рада у будућности, наставићу да се доказујем екипи и стручном штабу и да спемно чекам шансу", истакао је Илић.

број коментара 0 пошаљи коментар