Звезда: Не желимо Мажића, опет је показао лошу намеру

Фудбалски клуб Црвена звезда после седнице Управног одбора званично је заузео став да тражи изузеће најбољег српског арбитра Милорада Мажића јер је, како се наводи, поново показао лошу намеру према том клубу.

"Непосредан повод овоме је начин на који се и када Милорад Мажић делегира и затим суди утакмице Црвене звезде. Тако је и у Крушевцу показао лошу намеру према нашем клубу, допуштао грубу игру, иако то не дозвољава када суди европске утакмице на којима са правом штити здравље играча, и на крају дозволио да се после очигледног играња руком у последњим секундама настави акција из које је Црвена звезда примила гол", наводи се у саопштењу.

Из Звезде подсећају на неке раније детаље са утакмица које им је судио Мажић - са Партизаном у финалу Купа када су се бунили за недосуђен пенал после рвачког захвата над Боаћијем и Чукаричким када није досуђен фаул којим је сломљена нога Јовичићу.

"Зато Звезда не жели да њене утакмице суди Милорад Мажић. А да ли Мажић суди на такав начин својевољно или по нечијем налогу нека процени цела спортска јавност, поготово ако ФСС не санкционише такво понашање", истичу из клуба и додају да са пажњом прате однос ФСС према њима како се не би поновили догађаји са краја првенства прошле године.

Уједно, из Звезде честитају победу Напретку, наводе да су "порази саставни део спорта и честитају играчима и стручном штабу на свему урађеном у досадашњем делу сезоне јер многи велики европски клубови, једнако као и Црвена звезда знају колико је тешко са успехом играти паралелно у више такмичења".

број коментара 6 пошаљи коментар
(среда, 04. окт 2017, 08:47)
anonymous [нерегистровани]

KO STE VI ??????

Sta ti umisljas i zahtevas !!!!! Sramota...Mazic je jedan od NAJBOLJIH evropskih sudija.....pre reci tvojim tzv. fudbalerima da bolje igraju.

(понедељак, 02. окт 2017, 22:28)
Rambo [нерегистровани]

Terzić kao dete....

Dok god C.Zvezda pobedjuje, nema problema. Niko se ne čuje... Čim prvu utakmicu izgubi, na scenu stupa Terzić...

(понедељак, 02. окт 2017, 18:57)
grobar68 [нерегистровани]

kukanje

Znaci Kukanje je vec pocelo, posle prve izgubljenje utakmice!

(понедељак, 02. окт 2017, 18:00)
anonymous [нерегистровани]

Увек истп

Поставићу једно питање.
Да ли је Црвена Звезда, изгубила или одиграла нерешено, макар једну утакмицу у претходне две године, а да за то нису биле криве судије?
Катастрофалан менталитет. За поразе увек је крив неко други,,завера....
Нико није бољи од њих!

(понедељак, 02. окт 2017, 15:41)
Marko [нерегистровани]

Za sada bez dobrog naslova

Ja mislim da je trebao da svira 3 penala, jer vam je 2 malo.

(понедељак, 02. окт 2017, 15:23)
anonymous [нерегистровани]

Sto lose delegira utakmicu?

Cim nema penala za Crvenu Zvezu odmah sudija lose delegira utakmicu.