Јанковић: Није могло теже од Олимпијакоса

Фудбалер Партизана Марко Јанковић рекао је да је Олимпијакос најјача екипа коју је његов клуб могао да добије на жребу у квалификацијама за Лигу шампиона.

"Олимпијакос је дефинитвино најјача екипа из ове групе, иако би свака утакмица била тешка јер, једноставно, нема лаких противника. Олимпијакос је за велико поштовање, али ако хоћемо да уђемо у Лигу шампиона, морамо да се такмичимо са најбољима. Рецепт је борбена и тимска игра, са пуно самопоуздања", рекао је Јанковић после жреба.

Партизан ће играти против Олимпијакоса у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, ако претходно елиминише Будућност.

Јанковић је неколико година био члан Олимпијакоса.

Црногорски фудбалер је рекао да има велики мотив пред дуеле са грчким клубом и да му представља изазов повратак на стадион "Караискакис" у Пиреју.

"Екипа је доста другачија у односу на ону са којом сам ја тренирао и по мени доста слабија, али у сваком случају то је екипа којој је неулазак у Лигу шампиона велики неуспех", рекао је Јанковић.

Он је од фудбалера Олимпијакоса издвојио бившег младог репрезентативца Србије Сашу Здјелара, за кога је рекао да му је велики пријатељ.

број коментара 1 пошаљи коментар
(недеља, 16. јул 2017, 20:44)
Partizanovac.... [нерегистровани]

Neverovatne gluposti...

Kao najpre, glupost je što Fifa (pre odigravanja uzvratnih utakmica) zrebuje sledeću fazu takmičenja... Drugo, Partizan već sebe vidi u trećem kolu takmičenja. Kakve gluposti... Pa zar je 2:0 nedostizna prednost? Zao mi je, ali ako Partizan u Podgorici igra kao ,,prvo poluvreme,, u Beogradu, mogu reći da ću zaliti za ishod utakmice...