Леонардо: Нисам тражио милион евра, не знам да ли остајем

Фудбалер Партизана Леонардо да Силва Соуза изјавио је да није сигуран да ће остати међу црно-белима, као да ни управа клуба не зна то, али и поручио да није тражио милионски уговор.

Леонардо је голом допринео победи Партизана против Будућности (2:0) у Београду у првом мечу 2. кола квалификација за Лигу шампиона.

"Сви причају да тражим новац, али то није истина, на другом месту ми је. Управа би требало да разговара са мном, а не другима. Много тога бих рекао, али не желим да доливам ватру. Да ли остајем? То ни управа не зна", рекао је Леонардо новинарима после утакмице. Он је додао да воли Партизан и да жели да се бори за пласман у Лигу шампиона.

"Знам шта хоћу, само је питање шта управа жели. Искрен сам, Леонардо није лажов, нека управа новинарима каже шта прича са мном. Желим поштовање".

Према његовим речима против Будућности је играо само због навијача Партизана.

"Јако поштујем клуб и знам да не могу да добијем милион евра, нисам то ни тражио. Зар неко мисли да не желим да играм Лигу шампиона? Добијао сам претње на Инстаграму да ће да ме убију, али остао сам у клубу због љубави према навијачима. Фудбал није само бизнис, већ пре свега љубав". Леонардо истиче да није у сукобу са саиграчем Урошем Ђурђевићем.

"Немам проблем с њим, свако прави грешке, остало је на тренеру да их укаже. Урош жели голове, као и ја", закључио је Бразилац.

број коментара 0 пошаљи коментар