Томашевић: Турнир у Сеулу послужио да се уиграмо за СП

Голман женске рукометне репрезентације Србије Катарина Томашевић изјавила је да припремни турнир у Сеулу био добра провера и прилика да се тим уигра пред предстојеће Светско првенство у Јапану. Изабранице Љубомира Обрадовића у Јужној Кореји забележиле су две победе против Јужне Кореје (27:26) и Мађарске (25:23), док су изгубиле од Русије (25:43).

"Турнир је био јако добар. Послужиле су нам три утакмице са изузетно квалитетним противницима да видимо где смо. Искористиле смо време за уигравање и оно што је планирано за Светско првенство. Резултат нам није био приоритет, најважније је било да испробамо све варијанте које ћемо користити и у Јапану", рекла је Томашевић за сајт Рукометног савеза Србије.

Први противник репрезентације Србије на СП биће Ангола у суботу од 7 сати, а ривали у групи А биће још Норвешка, Словенија, Куба и Холандија.

"Прва утакмица на сваком такмичењу је најважнија. Чека нас изузетно незгодан противник Ангола. Фокусиране смо на њих, имамо изузетно тешку групу, тако да ћемо ићи из меча у меч", закључила је Томашевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар