Обрадовић:Без калкулација и у реваншу

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић после победе против Пољске (33:19) у првом мечу плеј-офа за одлазак на Светско првенство у Јапану рекао је да је задовољан приказаним и поручио да ће екипа и у реваншу у Лубину ићи на победу.

"Не могу рећи да смо очекивали овакав резултат. Веровали смо да ћемо да победимо, ишли смо да примимо што мање голова. Девојке су се бориле, желеле победу и показале да својом игром и понашањем заслужују пролаз на СП у Јапану", изјавио је после меча Обрадовић.

Он је истакао да га посебно радује добра и лепршава игра у нападу, оцењујући да репрезентација у односу на нека претходна окупљања има "бољу ротацију".

Обрадовић је изразио захвалност зрењанинској публици која, како је казао, препознаје добар рукомет и подржава репрезентацију у сваком моменту.

Селектор Пољске Лежек Кровицки честитао је Србији на заслуженој победи и најавио да његов тим неће одустати све док има шансе за пролаз.

"Честитам Србији, могу да кажем да је апсулутно зашлужено победила, ваше играчице биле су боље у свим елементима игре. Разочаран сам због неких елемената у нашој игри. Биће тешко у реваншу, међутим спортски је надати се. Покушаћемо да добијемо утакмицу", казао је Лежек у кратком обраћању на конференцији за медије након меча.

број коментара 0 Пошаљи коментар