Перуничић пред Хрватску: Пуна хала да буде ветар у леђа

Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић, пред меч против Хрватске у квалификацијама за Европско првенство, каже да очекује велику подршку и ветар у леђа са трибина београдске дворане "Александар Николић". Прва утакмица Србије и Хрватске игра се следећег четвртка, а два дана касније састају се у Задру.

"Нисмо добро кренули квалификацијама, а у првој утакмици против Белгије нисмо имали ни среће. Ситуација је тренутно таква да имамо одређених кадровски проблема, имамо повређене играче. Сама утакмица носи другачију тежину у односу на прве две, с обзиром да играмо против великог ривала. Гајим велико поштовање за оно што су они урадили у протеклих 20 година", рекао је Перуничић на конференцији за медије у просторијама РСС на Тошином бунару.

Он је открио да Богдан Радивојевић има дисторзију зглоба и питање је да ли ће бити спреман, као и млади Јовица Николић.

"Оно што је свакако проблем за нас, то је што ћемо комплетни бити тек у уторак".

Србија се после дуго времена враћа у бивши "Пионир" и зато Перуничић прижељкује пуне трибине.

"Знам колико та хала значи. Искрено, волео бих да ти момци осете тако навијање и атмосферу. Наравно да пуна хала може да да ветар у леђа, али некада и да одсече ноге. Покушаћемо да кроз причу са играчима покушамо да им помогнемо да то превазиђу", рекао је он.

Перуничић је накнадно позвао Ивана Димитријевића и Стевана Сретеновића због проблема са повредама играча.

Прва утакмица Србија - Хрватска игра се следећег четвртка у хали "Александар Николић", а два дана касније се исте селекције састају у Задру.

број коментара 0 Пошаљи коментар