Звезда: Перуничић је на боловању, није напустио клуб

Рукометни клуб Црвена звезда саопштио је да дугогодишњи тренер легендарни Ненад Пеуничић није напустио црвено-беле, него је одсутан из здравствених разлога.

"Ненад Перуничић је у договору са својим стручним штабом због тренутне здравствене ситуације одлучио да привремено не седи на клупи првог тима. Договорено је да у даљем периоду екипу са клупе предводи асистент Антон Букилић. Перуничић није напустио клуб, у свакодневном је контакту са играчима и присуствује тренинзима тима", наводи се у саопштењу црвено-белих.

И сам Перуничић истакао је да је одлука личне природе.

"Већ месец дана нисам на клупи Црвене звезде и нисам желео да о детаљима причам у јавности, ни да дајем повода јер није ни време ни место за тако нешто. Мислим да није људски на првом месту, није ни фер, поштено и спортски да се у овом тужном тренутку због смрти нашег председника прича о томе. Информација да ћу седети на клупи у протеклом дербију није потекла од мене. Ја сам лојалан свом клубу и уколико проценимо да је потребно да се вратим то ћу и учинити", поручио је Перуничић, уједно и актуелни селектор Србије.

број коментара 0 Пошаљи коментар