Ђорђевић: Свака победа добра, идемо корак по корак...

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић, после победе против Италије у Шенјангу, изјавио је да је сваки тријумф добар и да екипа иде полако према жељеној форми.

Србија је водила током већег дела утакмице, али је у једном момемнту испустила предност од 16 поена - на крају ипак дошла до победе.

"После дана почетне аклиматизације, имали смо тридесетак минута добре кошарке, имали смо један период од шест-седам минута без реакције у четвртој четвртини, где смо допустили да се репрезентација Италије врати у игру. Цело друго полувреме нисмо имали унутрашњу игру, то мора да нам буде снага, оно на чему смо инсистирали и на чему смо радили", рекао је Ђорђевић за сајт КС С-а.

Према његовим речима, екипа је у другом полувремену играла погрешно.

"На крају добра победа, увек је боље кад се добије утакмица. Међутим, идемо даље, још нас чека пуно тога, да, пре свега, дођемо физички до одређене форме, јер су сви играчи ноћас јако слабо и јако лоше спавали, можда се и то осетило у овој утакмици, што је сасвим нормално. Зато смо и дошли овако рано у Кину и полако идемо корак по корак ка некој форми", поручио је Ђорђевић.

Наредни меч "Орлови" играју у недељу, а противник је селекција Новог Зеланда.

број коментара 0 Пошаљи коментар