Korejske serije na RTS 3

Povodom 30 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Koreje i Srbije, Ambasada Republike Koreje, producentska kuća Koka i RTS prikazuju popularne serije iz najnovije korejske produkcije. Od 15. septembra, svake nedelje u 17 časova na programu RTS 3 gledaoci će imati priliku da prate tri tematski i produkcijski raznovrsne korejske serije.

Prva serija u nizu je Hvarang - elitna kraljeva garda, pseudo istorijska drama sa elementima komedije. Dvadeset satnih epizoda prikazuje mlade ratnike Šile, drevnog korejskog kraljevstva koje je postojalo do 10. veka. Mladi vitezovi, poznati po lepoti i obrazovanju, birani su iz svih slojeva društva. Pored regrutacije i obuke, serija dočarava njihove strasti, prijateljstva i ljubavi. Hrabri gardisti imaju različite snove, želje i životne prioritete, ali svi slede pet hvaranskih zapovesti.

U februaru 2020. godine RTS 3 će premijerno prikazati korejsku seriju savremene tematike - Kada srce ponovo zakuca. Glavni junak Min-ho Kang je čudovište kapitalističkog društva, čovek koji nošen strašću da povrati izgubljenu očevu kompaniju, beskrupulozno dovodi ljude do ivice ponora. Svoj osvetnički plan ne prekida ni kada iznenada otkrije da je teško bolestan. Ipak, posle transplantacije srca sve se menja.

Poslednja u nizu biće romantična komedija Porodica Kimči. Serija prikazuje preobražaj gangstera Ki Ho-Tae, koji je kao napušteno dete odrastao u sirotištu. Sticajem okolnosti upoznaje porodicu koja je u suprotnosti sa njegovim dotadašnjim okruženjem. Način na koji ga porodica prihvata menja njegov život iz korena.

 

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 30. sep 2019, 02:44) - Eky [neregistrovani]

Hvala!

Hvala vam na ovome! Ako budete imali prilike, mogli biste jos neke korejske serije da emitujete. Ja bih ih rado gledala, a znam da ima jos ljudi koji bi voleli da ih gledaju.

(subota, 28. sep 2019, 15:01) - anonymous [neregistrovani]

к-свет

Већ пратим њихове серије и препоручујем их свима, иако сам већ одгледала прве две, радо ћу их гледати поново.

(subota, 21. sep 2019, 23:42) - anonymous [neregistrovani]

Bravo

Napokon nesto zanimljivo, hvala