Godišnja svečanost PGP RTS

24.12.2015.godine održana godišnja svečanost PGP RTS

Čelnici PGP RTS okupili su se juče u " Metropolis mjuzik kafeu" u Makedonskoj ulici kako bi sumirali rezultate uspešne godine, i prestavili svoje planove za 2016. godinu.

 

Brojne goste, među kojima su bili i "ekskluzivci" ove muzičke produkcije (Milica Milisavljević Dugalić, Ivana Jordan, Mari Mari, Kornelije Kovać, članovi "YU grupe", članovi   grupe "Point Blank" i drugi.), pozdravili su domaćin svečanosti Marko Milutinović, odgovorni urednik PGP RTS, Merima Njegomir, odgovorni urednik Narodne redakcije Muzičke produkcije i PGP RTS, Mikica Antonić, muzički urednik i Zoran Popović, predsednik UO RTS.

 

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 31. dec 2015, 12:36) - Saša Mrkalj [neregistrovani]

Čestitka

Poštovani saradnici i dragi prijatelji,
želim Vam da se kao i do sada uspešno borite protiv šunda kao i da ostanete i u narednoj 2016.godini kuća sa najvišim renomeom, kvalitetom i ugledom na celom Balkanu. Srećan sam i ponosan što sam objavljivanjem svog albuma sa kolima komponovanim u duhu tradicionalnog melosa Srbije, postao član Vaše kuće, i što ste prepoznali moju nameru očuvanja izvornosti interpretacije narodne muzike, a posebno nameru očuvanja harmonike kao našeg tradicionalnog instrumenta.
Puno poslovnih uspeha kao i lične sreće a posebno dobrog zdravlja želim od srca u Novoj 2016.godini kako menadžmentu i zaposlenima unutar PGP-a tako i članovima Vaših porodica.
Najsrdačnije Saša Mrkalj Jagodina