Ruska verzija pesme

Gostujući u emisiji "Tema Srbije na Vezi", Željko Joksimović je otkrio kako je došlo do ruske verzije pesme "Nije ljubav stvar", kojom nas predstavlja na ovogodišnjem Eurosongu u Bakuu, u Azerbejdžanu.

U kontakt emisiji "Tema Srbije na vezi" Željko Joksimović je rekao da mu je putem društvene mreže jedna sedamnaestogodišnja Ruskinja poslala tekst, na koji je obratio pažnju jer mu se dopao. Ruskim jezikom se koristi i dobro ga izgovara, jer je puno puta učestvovao na festivalima u Belorusiji.

"I tako dobijem tekst izvesne Viktorije Lapeho, čak i kako je ona to otpevala. Meni se učini da jako dobro korespondira sa srpskom verzijom pesme. Zatim je ona to otpevala, da ja mogu da čujem i da naravno, interpretiram.

Onda sam pozvao moju dragu prijateljicu koja me je vodila na sve te festivale pre 10 godina, Olgu Marković, Ruskinju, i zamolio je da čuje pesmu, jer je važno kako ona zvuči pravom Rusu," rekao je Joksimović. 

Pošto je Olga Marković rekla da ništa ne dira i da je sve perfektno, iste noći pesma je objavljena na društvenim mrežama. Reakcije su bile odlične, naročito iz zemalja gde se govori ruskim jezikom.

broj komentara 0 pošalji komentar