Muzika na satelitskom programu

Predložite vašu temu i na taj način kreirajte sadržaj naših emisija. Predloge možete slati na adrese Programa za dijasporu.

satelitski.program@rts.rs

glasdijaspore@rts.rs

Poruka muzičkih urednika Satelitskog programa RTS-a upućena je našima u rasejanju uz otvoreni poziv da svoje sugestije i informacije o srpskim muzičarima u rasejanju pošalju na gore navedene adrese.

Šta je to što nas u muzičkom smislu čini posebnim, a ipak delom sveta? Koja će vas muzička numera podsetiti na vreme provedeno u Srbiji, a koji su muzički trendovi danas aktuelni?

Satelitski program potrudiće se da vas provede kroz dečje, zabavne, klasične i narodne melodije, da bi vas zabavio, ali i naučio ili podsetio na zaboravljene tonove.

Ekskluzivno, aktuelno, a ipak nostalgično i emotivno, promovisaćemo ono najbolje - naše talenate, sastave koji predstavljaju sadašnju muzičku scenu, numere iz bogate muzičke arhive RTS-a, događaje iz muzičkog života Srbije, deca će učiti jezik kroz svima omiljene pesme...

Želimo, takođe, da pokažemo izvođace i pedagoge, sve muzičare, koji su svoj talenat pokazali i dokazali u sredinama u kojima danas, daleko od Srbije, žive.

Biće to rukovet svih nas iz celog sveta!

broj komentara 0 pošalji komentar