RTS KLUB – mesto koje nas povezuje

Konferencijski, izlagački i promotivni centar Radio-televizije Srbije.

Radio Beograd je gotovo sinonim Beograda. U zgradi koja decenijama baštini nacionalnu istoriju i kulturu, mestu na kom iznova nastaju pripovest, pesma i scena, Radio-televizija Srbije opremila je novi prostor otvoren za javnost. RTS Klub, na adresi Hilandarska 2 u Beogradu, mesto je na kome se neguju umetnost i lepa reč a središte je i kulturnih zbivanja. Mesto koje nas povezuje. 

RTS Klub je isto ime za dva prostora. Zgrada Radio Beograda otvorila je masivna i bogato dekorisana vrata za nove sadržaje. Jedan ima namenu konferencijskog, izlagačkog i promotivnog centra Javne medijske ustanove. U drugom, posetioci će moći da u prijatnom ambijentu prelistaju, izaberu i pogledaju nove ali i starije knjige i diskove u produkciji RTS-a, tačnije RTS Izdavaštva i PGP-a.

Oba prostora namenjena su svim poštovaocima kulture, iz zemlje i posetiocima iz inostranstva, doajenima javne reči i umetnosti i onima koji prve korake pružaju ka kulturi, medijima i umetnosti, koji žele da saznaju više o istoriji ali i o aktuelnim produkcijskim novinama u bogatoj radnoj svakodnevnici radija, televizije, muzičke produkcije, novih digitalnih platformi i sadržaja na RTS Planeti.

Vrata RTS Kluba su širom otvorena za sve građane svakog dana, a o programskim novitetima i dnevnim aktivnostima i promocijama u ovom prostoru zainteresovani će biti blagovremeno obaveštavani.

Dobro nam došli!

Hilandarska 2

Radno vreme: svakog dana od 11 do 19 časova (osim ponedeljkom)

broj komentara 0 pošalji komentar