Bojana danas brani boje Srbije na „Dečjoj pesmi Evrovizije“

Šesnaesti izbor za „Dečju pesmu Evrovizije“, koji okuplja mlade muzičke izvođače iz Evrope, održava se u glavnom gradu Belorusije, u Minsku. Srbiju predstavlja Bojana Radovanović sa pesmom „Svet“. Direktan prenos počinje u 16 časova na Drugom programu. Onlajn glasanje je u toku i traje do početka prenosa.

Predstavnica Srbije, 13-godišnja Bojana Radovanović u Minsk areni izvešće kompoziciju Svet čija je autorka Marija Marić Marković, poznatija kao Mari Mari.

Onlajn glasanje traje do 16 časova na sajtu junioreurovision.tv. Glasanje se nastavlja još 15 minuta posle izvođenja svih pesama.

Može se glasati za tri do pet pesama i pozivamo vas da glasate za našu predstavnicu Bojanu Radovanović koja nastupa pod rednim brojem 10.

Na šesnaestom takmičenju za „Dečju pesmu Evrovizije“ učestvuju predstavnici 20 zemalja, što predstavlja najveći broj učesnika.

Titulu najbolje pesme u Evropi za svoje numere danas priželjkuju izvođači iz Azerbejdžana, Albanije, Australije, Belorusije, Velsa, Gruzije, Izraela, Irske, Italije, Jermenije, Kazahstana, Makedonije, sa Malte, iz Poljske, Portugala, Rusije, Srbije, Ukrajine, Francuske i Holandije.

Debitanti na ovom muzičkom takmičenju će biti Vels i Kazahstan, zemlje povratnice su Azerbejdžan, Izrael i Francuska, dok je od takmičenja ovog puta odustao Kipar.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 25. nov 2018, 17:20) - anonymous [neregistrovani]

Strankinja

a da li iko zna sta znace boje u srpskoj zastavi jer kad sam pitala moje srpake prijatelje nko nijr znao da mi objasni zasto imete crveno,plavo,belo u zastavi

(nedelja, 25. nov 2018, 16:48) - anonymous [neregistrovani]

Dosadno!

Umrla sam od dosade do polovine pesme, ostatak nisam ni slušaka.
Bilo bi lepo da jednom prestanemo da filozofiramo I šaljemo "poruke" na dečiju evroviziju I da pošaljemo nešto lepo I razigreano, nešto što odmah ulazi u uvo .
Ovako pokušavajući da budemo "politički korektni" I jako "pametni" ispadamo jako glupi!
Deca treba da su vesela, razigrana I da se dobro zabavljaju a ne da se bave "filozofiranjem" ma kako ono dobronamerno bilo!