Otvorena „Dečja pesma Evrovizije 2017“

U Nacionalnoj biblioteci Gruzije svečano je otvorena „Dečja pesma Evrovizije“. Naša delegacija prošetala je crvenim tepihom.

Prvog dana boravka u ovom drevnom gradu u kome se spajaju različite kulture i uticaji, delegacija Srbije na čelu sa ovim veselim devojčicama uvek spremnim za druženje i pesmu obišla je centar grada, crkvu Kašueti na aveniji Rustaveli, Trg Slobode i spomenik Svetog Đorđa.

Posle šetnje ulicom Leselidze, obišli su stari Tbilisi i izvore tople sumporne vode, a za fotografisanje bio je zanimljiv park sa velikim klavirom i Most mira.

Sinoć, u Nacionalnoj biblioteci Gruzije, svečano je otvorena „Dečja pesma Evrovizije“. Naša delegacija prošetala je crvenim tepihom, a voditeljka programa, prošlogodišnja pobednica ovog takmičenja, Marjam Mamdašvili imala je zanimljiva pitanja za naše devojčice.

U finalu ceremonije izvučene su zemlje koje će otvoriti i zatvoriti takmičenje – tako će Kipar nastupiti pod rednim brojem 1, Italija kao poslednja, a zatim je objavljen i redosled svih zemalja.

U nedelju 26. novembra, predstavnice Srbije Irina i Jana pevaće pod rednim brojem 14.

Publika ima 50 posto učešća u glasanju i to putem onlajn glasanja na sajtu JuniorEurovison.tv. Ovogodišnja novina je da može da se glasa i za svoju zemlju. Preostalih 50 posto glasova daje stručni žiri.
 
Irina i Jana su veoma druželjubive i stalno u društvu drugih učesnika „Dečje pesme Evrovizije“.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 21. nov 2017, 18:51) - anonymous [neregistrovani]

JESC

Imamo srece sa zrebom, dobro je da nismo u prvoj polovini finala. Preslatke su i super se provode.