Ispraćaj Irine Brodić i Jane Paunović na takmičenje "Dečja pesma Evrovizije"

"Ceo svet je naš" poruka je predstavnica Srbije Irine Brodić i Jane Paunović prilikom susreta sa novinarima, održanog u Galeriji RTS-a.

Susret sa novinarima pred odlazak u Tbilisi glavni grad Gruzije bila je prilika da od Irine Brodić i Jane Paunović čujemo kako teku pripreme i šta očekuju od takmičenja.

" Vežbamo koreografiju najviše, pa pevanje. Onda kad završimo, a to traje dva-tri sata, onda sve zajedno vežbamo dosta i ponavljamo po 500 puta svakog dana, uživamo stvarno." - rekla je Irina Brodić

"Mislim da je to nama veliko iskustvo i da ćemo se mnogo lepo družiti sa svima i ja želim da postignem samo dobru zabavu i da naš nastup bude dobar i da se lepo predstavimo i da lepo predstavimo našu zemlju." - potvrdila je Jana Paunović.

Irina i Jana učestvovale su u stvaranju muzike i teksta za pesmu "Ceo svet je naš" zajedno sa Ognjenom Cvekićem i Lejlom Hot. U pesmi pored glasa, poseban pečat daju svojim veštinama sviranja klavira i kontrabasa. 

 "U tom momentu sam znao da će to da bude neki ap bit, kontrabas i klavir, u skladu sa onim što znam o njima, pošto one ozbiljno sviraju svoje instrumente i prva asocijacija na njih mi je, osim što dobro pevaju je to da dobro sviraju i to sam nekako hteo da istaknem u pesmi koju smo radili." - istakao je Ognjen Cvekić, autor pesme.

"Devojčice znam već sa talent šoua "Ja mogu sve" emitovane na RTS-u, bila sam njihov vocal coach tako da sam uspela i njih da upoznam i znala sam šta me čeka i kako ćemo raditi. One su jako dobre jako vredne tako da nemamo nikakvih problema." - navela je Lejla Hot, autor pesme.

Do 26. novembra u 16 sati kada ćemo ih bodriti u prenosu uživo na RTS-u, naše predstavnice imaju isplaniran raspored medijske promocije.

"Biće puno toga, naravno tu su sve probe, audio i video snimanja. Dobili smo ponudu da radimo i neka snimanja za promociju na YouTube-u takođe i naravno tu su i sve one probe koje su obavezne." - objašnjava Silvana Grujić, šef delegacije Srbije na takmičenju Dečja pesma Evrovizije.

Novina ovogodišnjeg takmičenja je da se može glasati putem Interneta i putem portala junioreurovision.tv.

Možete glasati za tri, četiri ili pet favorita, ali naravno i za predstavnike Srbije. Za sve vas koji ćete to uraditi Irina i Jana imaju lepu poruku: 

"Imamo dobar plan, da srce kada daš, bude mnogo veće, puno sreće i ceo svet je naš."

broj komentara 0 pošalji komentar