Dečji Evrosong: Odlične reakcije nakon Lenine prve probe

Lena Stamenković je imala prvu probu na Dečjoj pesmi Evrovizije, pred finale u subotu, koje direktno prenosi Radio-televizija Srbije u 19.30 na Drugom programu.

Lena je nosila dugu crvenu haljinu i na rukama imala iscrtane simbole koji prate poruku kompozicije "Lenina pesma", ali, i pored toga što je bila sama na sceni, njen glas i energija ispunjavali su celu dvoranu.

Na LED ekranima, na početku pesme, oslikava se ogoljeno drveće, a kako numera odmiče, tamne boje postaju jarko crvene, gde, na samom kraju pesme, ekran ispunjava vatromet žutih i crvenih boja. Nastup je osmišljen tako da prati poruku pesme, koja govori o tome da su mnoga deca sama na svetu, ali da ipak zajedno mogu da oteraju zlo, jer svet na njima i ostaje.

"Proba je bila odlična. Arena je ogromna, osvetljenje je svetlucalo svuda oko mene dok sam pevala, osećala sam se fantastično", rekla je Lena Stamenković nakon prve probe, i objasnila prisutnim novinarima kako je pesma nastala: "Dok sam se vraćala sa letovanja, videla sam sve te ljude koji su morali da napuste svoj dom, prelaze granice tražeći bolje sutra, te me je to podstaklo da napišem ovakvu pesmu. Volela bih da vidim bolji svet oko mene, gde ljudi pomažu jedni drugima i zajedno se trude da reše probleme koji nas okružuju."

Direktan prenos Dečje pesme Evrovizije, koju Radio-televizija Srbije ove godine realizuje sa produkcijskom kućom "Intermedia Network", gledaoci mogu da prate u subotu, 21. novembra, od 19.30 na Drugom programu RTS-a.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 17. nov 2015, 21:25) - svedska [neregistrovani]

Fantasticna Lena

Sa srecom drago dete :)

(utorak, 17. nov 2015, 19:42) - anonymous [neregistrovani]

Glasajmo svi za broj 1 u subotu 21. novembra

Steta sto ce nastup nase predstavnice biti manje gledan jer se tada na prvom kanalu emituje udarni Dnevnik.
Glasajmo za Srbiju i za broj 1 , pravo da glasaju imaju sve zemlje ucesnice, mi ne mozemo iz Srbije glasati za lenu ali mogu svi iz dijaspore koji zive u drzavama ucesnicima ukljucujuci i Australiju koja ucestvuje prvi put i prenosi direktrno Deciju Evroviziju kao sto su radili i sa onom za odrasle.