Delegacija Srbije stigla u Minsk

Srpska delegacija je odmah po dolasku u glavni grad Belorusije uključena u brojne promotivne i produkcione aktivnosti koje su segmenti opsežnih priprema za što sadržajniji i efektniji nastup na ovogodišnjem takmičenju “Dečja pesma Evrovizije”.

Sonja Škorić i balerine Jana Nenadović i Isidora Marković već su realzizovale neke od  programskih i produkcijskih segmenata u koje su uključeni predstavnici svih 14 zemalja-ovogodišnjih učesnica takmičenja "Dečja pesma Evrovizije 2010."

Već osam godina, neizostavan deo internacionalnog finala "Dečja pesma Evrovizije"su takozvane "Razglednice"- video inserti od  30 sekundi kojima se predstavljaju najveće vrednosti zemalja iz kojih takmičari dolaze.

Sonja, Jana i  Isidora su kao pravi profesionalci uradile svoj deo posla, njihova pozitivna energija i mladalački šarm doprinele su da uspešno odgovore na  temu ovogodišnjih  "Razglednica"- "Be inspired".

Sonja Škorić snimila je u Minsku i svoju muzičku deonicu za zajedničku pesmu svih učesnika. Pesma je deo projekta UNICEFa- pokrovitelja ovogodišnje Dečje pesme Evrovizije.

Sve delegacije zemalja-učesnica su stigle u prestonicu Belorusije, mnogobrojni fanovi ovog muzičkog događaja pristižu a velelepna Minsk arena je potpuno spremna.

Uzbuđenje među mladim takmičarima raste, održani su početni partiji i prijemi kod domaćina.

Iz nekolicine hotela u Minsku od sutra neće po ceo dan odzvanjati melodije iz 14 zemalja sveta jer će takmičari, umesto u svojim sobama, početi prve prave probe na sceni raskošne Minsk arene.

Naša Sonja već ima zakazane intervjue za beloruske i inostrane medije, probe na sceni su zakazane od sutra a delegacija Srbije biće počasni gost i na nekolicini prijema.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 30. dec 2010, 12:38) - Stevan Brcko [neregistrovani]

!

Isi!Pa kako je bilo!cestitam!