РТС 1 – Најбољи резултат у последњих пет година

Први програм РТС-а је у првих шест месеци 2018. био најгледанији телевизијски програм у Србији. Од 181 дана, чак 117 дана је имао највећу гледаност.

Радио-телевизија Србије наставља да обара рекорде гледаности. У првих шест месеци ове године, од 50 најгледанијих емисија, чак 45 емитовано је на Првом програму.

Пренос фудбалске утакмице Србија – Швајцарска, коју је пратило скоро 70 одсто гледалаца телевизије, најгледанија је емисија у последњих пет година. Све три утакмице у којима је играла наша репрезентација на СП у фудбалу налазе се и на листи 50 најгледанијих емисија у последњих десет година.

Поред спорта, на Првом и Другом програму РТС-а гледали сте и домаће и стране серије, филмове, информативни, забавни и документарни програм.

У години у којој обележавамо 60 година телевизије у Србији, покренули смо мултимедијалну платформу РТС Планету коју можете да пратите било где и било када. Већ након четири месеца, РТС Планета има скоро 200.000 корисника, прати се у више од 185 земаља, скоро 8.000 градова, уз преко 2.600.000 посета.

Хвала што нас гледате!

број коментара 0 пошаљи коментар