У недељу преко две трећине гледалаца уз РТС

Први програм Радио-телевизије Србије наставља да буде најгледанији ТВ канал у Србији и у овој години – од 168 дана од почетка године, РТС 1 је најгледанији 105 дана.

У недељу, 17. јуна, Први програм РТС-а остварио је апсолутни рекорд у гледаности у овој години, са највећим дневним рејтингом од почетка године – девет одсто, и уделом у гледаности – 36,4 одсто, дупло већим од друге по гледаности телевизије.

На листи 20 најгледанијих ТВ емисија од почетка Светског првенства у фудбалу, 18 су емисије РТС-а. Прва на листи је директан пренос фудбалске утакмице Костарика – Србија, уз остварен рејтинг од 25,6 одсто, преко 2.400.000 гледалаца, уз удео у гледаности од чак 67,5 одсто, што значи да је преко две трећине гледалаца телевизије у Србији било уз РТС и нашу репрезентацију.

Поред фудбала, више од осталих гледале су се и наше серије, квизови, информативни програм и специјална емисија посвећена Светском првенству – Руска бајка.

Останите уз наше програме, јер ће летња програмска шема која је почела данас, бити испуњена највећим спортским догађајима 2018. године, филмским блокбастерима, врхунским серијама, страним и домаћим документарцима, програмом за најмлађе, али и премијерним емисијама којима се обележава 60 година телевизије у Србији.

Хвала што нас гледате!

број коментара 0 пошаљи коментар