Домаће серије од 13. јула на РТС 1

Од 13. јула гледаоци РТС-а имаће прилику да летње вечери проведу уз најгледаније домаће серије. Сваког дана од 20 ч. на програму ће бити „Рањени орао“, а затим следи „Село гори, а баба се чешља“, од 21 час.

Сентиментална мелодрама Здравка Шотре - „Рањени орао", снимљена је према роману Мирјане Јаковљевић - Мир-Јам, који важи за њено најпознатије дело. Главни лик је млада правница Анђелка Бојанић, коју тумачи Слобода Мићаловић. Она се удаје за колегу Тому Ђуровића, ког игра Војин Ћетковић.

На почетку се све чини бајно, али само се чини, јер Анђелка крије своју прву велику љубав, размаженог и лажљивог богаташког сина Гојка, ког тумачи Ненад Јездић. Тада и почиње заплет целе приче који ће бити заснован на Анђелкиним љубавним проблемима и моралним дилемама. Серија прати њен живот у конзервативном свету мушкараца.

У главним улогама: Слобода Мићаловић, Иван Босиљчић, Ненад Јездић, Маринко Маџгаљ, Данијела Штајнфелд, Нела Михаиловић, Драган Николић, Наташа Нинковић, Војин Ћетковић, Јасмина Аврамовић, Даница Максимовић.

Затим, од 21 час, чувени ликови, становници Петловца, биће сваке вечери гости у нашим домовима. Обични људи са смислом да трају и да се боре, у очекивању бољег сутра... Они носе специфичан хумор разумљив сваком човеку - како у сливу трију Морава, тако и било где у свету...

У ТВ серији „Село гори, а баба се чешља" играју: Радош Бајић, Милорад Мандић-Манда, Драган Николић, Мирко Бабић, Љиљана Стјепановић, Сузана Манчић, Олга Петровић, Данијела - Нела Михајловић, Нада Блам, Недељко Бајић, Ненад Окановић, Данијел Николић, Мариана Аранђеловић, Ана Сакић, Фуад Табучић, док је за сценарио и режију задужен Радош Бајић.

број коментара 0 пошаљи коментар