Инспектор Бек

Главни јунак ове шведске серије је Мартин Бек. Са својим ексцентричним партнером Ларсоном и колегама из стокхолмске полиције истражује разне злочине. (Beck, 1997)

Бек је разведен, средовечни човек, док је Гунвалд Ларсон млад, активан и прилично насилан. Заједно, они чине савршени тим који истражује злочине на градском подручју. Серија је заснована на књигама Приче о злочину Мај Шевал и њеног супруга Пер Валеа.

Улоге: Питер Хабер, Ингвар Хирдвол, Ребека Хемсе, Микаел Персбрант...
Режија: Халард Хемрел, Кјел Сундвол, Мартин Клингберг, Стефан Апелгрен...

Од 19. јула, радним данима, на РТС 1, око 01.00 после поноћи

број коментара 7 пошаљи коментар
(петак, 29. сеп 2017, 22:36)
Pavle [нерегистровани]

Pohvala za seriju: "Inspektor Bek"

Sve pohvale RTS-u za ovu seriju. Na žalost nisam znao da se prikazuje pa sam gledao samo zadnje 2-3 epizode. Molio bih ako može da se reprizira uz najavu.

(недеља, 27. авг 2017, 15:44)
anonymous [нерегистровани]

Скандинавска крими сцена

Похвалила бих РТСов избор криминалистичке серије Инспектор Бек из пера шведских аутора који су ме додатно одушевили својим романом "Све ће плима однети". Имајући у виду чињеницу да на нашем тржишту влада велико интересовање за скандинавске ауторе крими жанра (Ју Несбе, нпр), емитовање ове серије додатно доприноси актуелности ове сцене.
Што се самог термина тиче, сви који преко кабловског оператера поседују опцију гледања програма 72 часа уназад могу у било ком тренутку да гледају серију у овом периоду.

(субота, 26. авг 2017, 00:30)
anonymousbilja [нерегистровани]

Inspektor Bek

Zaista veoma kasno prikazujete ovako dobru seriju.Da li postoji mogućnost repriziranja u nekom prihvatljivijem terminu?

(петак, 18. авг 2017, 09:04)
Vesna [нерегистровани]

Repriza

Da li negde moze da se odgleda repriza epizode, sinoc je nisam docekala koliko je isla u kasnom terminu? Serija je odlicna ali mnogo kasno ide, jedva uspem da je docekam...

(уторак, 15. авг 2017, 05:13)
Igor Zvezdara [нерегистровани]

Repriza

Apsolutno se slazem sa ovim komentarima, serija je zaista odlicna i zasluzila je neki bolji termin.Mogli bi sa pocetkom jesenje seme da emitujete u u darnom terminu ovu sjajnu seriju. Ako je puno da se emituje svaki dan po sat ipo, skratite na po 45min ili emitujte samo petkom npr ali dozvolite da veci broj gledalaca pogleda seriju jer je zaista ponavljam jos jednom odlicna.

(субота, 12. авг 2017, 14:10)
anonymous [нерегистровани]

repriza serije inspektor bek

Serija je jako interesantna ali jako kasno se prikazuje.
Da li je moguce da krenete sa reprizama od prve epizode u poslepodnevnim casovima?

Hvala unapred!

(четвртак, 03. авг 2017, 10:56)
anonymousjasna [нерегистровани]

Repriza

Da li mozete da pustate tokom dana reprizu.serija je odlicna.ali se kasno emituje....bilo bi vise gledanosti.jedva cekam vecerasnju epizodu ako ne zaspem pozzzz