Концерт за две звезде „Мирис баштине“

У среду, 6.јуна, у 20 часова у великој сали Комбанк дворане најлепше изворне песме и одабране композиције у традиционалном духу извешће вокални солисти Биља Крстић и Иван Милинковић у пратњи Народног оркестра Радио -телевизије Србије под управом Владе Пановића.

Биљана Крстић је дуги низ година присутна на нашој музичкој сцени. Била је стални члан     група Сунцокрет и Рани Мраз. Са оркестром Бистрик  је више од петнаест година и на најбољи начин промовише  наше етномузиколошко наслеђе. Успешно је направила спону између  нашег изворног музичког стваралаштва и савремених тенденција. Добитница је бројних признања и награда.

Иван Милинковић је девет година успешно наступао у Београдској опери као солиста у споредним и главним улогама. Најзапаженије наступе остварио је са групом Легенде са којом ради дуги низ година. Милинковић има статус истакнутог уметника, бројне награде и признања а пре свега прелепе песме које су обележиле његову каријеру.

Биља Крстић и Иван Милинковић по први пут наступају на целовечерњем концерту уз пратњу Народног оркестра Радио - телевизије Србије који има традицију дугу више од осам деценија, богат репертоар и јединствен звук а на чијем се челу налази солиста на хармоници Влада Пановић.

број коментара 0 пошаљи коментар