Са Новаком од првог до последњег поена

"Тениски трилер" у финалу Отвореног првенства Аустралије трајао је скоро шест сати, а у њему је виђено најбоље што овај спорт може да понуди. Новак Ђоковић се, као и након полуфиналног меча, јавно захвалио својим земљацима који су га неуморно пратили.

Ђоковић је тријумфовао у јубиларном 100. издању Аустралијан опена над Рафаелом Надалом резултатом 3:2 (5:7, 6:4, 6:2, 6:7, 7:5). "Борба титана" у финалу је трајала скоро шест часова. Ђоковић се захвалио на подршци коју су му пружили земљаци. Два дана раније, након полуфиналног меча, физички исцрпњен, Новак није пропустио прилику да се јавно захвали онима који су га неуморно бодрили са трибина у Мелбурну.

"Јавно бих се захвалио свима. заиста, били су сјајни. остали су од првог до последњег поена, пет сати са мном. Не, само данас, већ током целог турнира и свих ових година како сам се враћао у Аустралију. Заиста људи су пружали велику подршку и показивали да им је драго да бодре нашег спортисту", рекао је Новак Ђоковић у интервјуу за РТС након полуфиналног меча у Мелбурну. На питање да ли ће бити трубача након финала Новак је одговорио "не знам, идем да се опорављам".

Трубачи су спремни, у Мелбурну, у Аустралији и широм света где год се налазе Ђоковићеви сународници...

 

број коментара 0 Пошаљи коментар