Наша Тара отвара врата светског дизајна

После успешног наступа на Defile a Paris Fashion Week, 29. септембра ове године, млада дизајнерка Тара Катарина наступила је на Serbia Fashion Week-у, 11. октобра у Новом Саду и представила колекцију савршених колорита, који емитују радост. У Новом Саду је проглашена за најперспективнијег младог дизајнера што јој отвара могућност да гради сигуран пут ка светској каријери у сфери дизајна.

Тара Катарина има само 13 година, али њене креације одишу зрелом хармонијом. Каже да је инспирише живот, а да боје на њеним хаљинама представљају емоције и позив да се емоције изразе слободно.

Тим Тара Катарина и у Паризу, на Defile a Paris Fashion Week, и у Новом Саду, на Paris Fashion Week-у побрао је велике симпатије и одобравање публике, а критичари међу којима и чувени Доналд Потард, дугогодишњи глобални директор Жан Пол Готијеа је истакао да Тара Катарина носи у себи светски таленат.

Тару је подржао Војин Ђорђевић, Светлана Хорват председница Serbian Fashion Week-а, бренд Водавода, професор Јелена Стокућа, модел Барбара Таталовић и заједно су креирали пројекат који сваким даном све више расте ка будућим победама и у региону и у свету.

број коментара 0 Пошаљи коментар