Бреговићев концерт у Ослу

Горан Бреговић одржао синоћ у Ослу концерт којим је на јединствен начин промовисана Србија, наша делегација и овогодишњи представник на "Песми Евровизије" Милан Станковић. Концерт организовао РТС и Амбасада Србије у Норвешкој.

У организацији РТС-а и Амбасаде Србије у Норвешкој, Горан Бреговић је синоћ у Ослу одржао концерт којим је на јединствен начин промовисана Србија, наша делегација и овогодишњи представник на "Песми Евровизије" Милан Станковић.

Концерту су присуствовали амбасадори бројних земаља, готово све делегације земаља учесница, као и све норвешке телевизијске станице и акредитовани европски медији. Концертна сала прима 500 особа, али је овом приликом било много више посетилаца.

Специјалан гост концерта био је Милан Станковић, који је отпевао такмичарску композицију "Ово је Балкан" на српском и шпанском језику, као и "Месечину".

Нашој делегацији сви су честитали на одлично организованом Брегином концерту, који на овогодишњем Еуросонгу важи за највећу музичку звезду.

Према реакцијама присутних, наша песма се свима допада а Милан се још једном захвалио Горану Бреговићу на таквој композицији и на томе што је дошао да га подржи у Ослу.

Милан Станковић у Ослу
број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 21. мај 2010, 22:38) - anonymous [нерегистровани]

oslo eurosong

Sve najbolje nasoj delagaciji u Oslu, najgore sto najvise negativnih komentara stize od nekih nasih gradjana dok gradjani drugih zemlaja zduzno podrzavaju svoje predstavike. Nas predstavnik je najvise naapredovao na kladionicama jer su mu na pocetku predvidjali tek 24 mesto od 39 zemalja a sada posle druge probe je oko 15 mesta . Dijasporo podrzite naseg predstavnika i glasajte za broj 7, telefon za glasanje mozete videti na drzavnim kanalima u zemljama gde zivite. Glasaju sve zemlje iz I polufinala plus Nemacka,Francuska i Spanija.