Отворена „Дечја песма Евровизије 2017“

У Националној библиотеци Грузије свечано је отворена „Дечја песма Евровизије“. Наша делегација прошетала је црвеним тепихом.

Првог дана боравка у овом древном граду у коме се спајају различите културе и утицаји, делегација Србије на челу са овим веселим девојчицама увек спремним за дружење и песму обишла је центар града, цркву Кашуети на авенији Руставели, Трг Слободе и споменик Светог Ђорђа.

После шетње улицом Леселидзе, обишли су стари Тбилиси и изворе топле сумпорне воде, а за фотографисање био је занимљив парк са великим клавиром и Мост мира.

Синоћ, у Националној библиотеци Грузије, свечано је отворена „Дечја песма Евровизије“. Наша делегација прошетала је црвеним тепихом, а водитељка програма, прошлогодишња победница овог такмичења, Марјам Мамдашвили имала је занимљива питања за наше девојчице.

У финалу церемоније извучене су земље које ће отворити и затворити такмичење – тако ће Кипар наступити под редним бројем 1, Италија као последња, а затим је објављен и редослед свих земаља.

У недељу 26. новембра, представнице Србије Ирина и Јана певаће под редним бројем 14.

Публика има 50 посто учешћа у гласању и то путем онлајн гласања на сајту JuniorEurovison.tv. Овогодишња новина је да може да се гласа и за своју земљу. Преосталих 50 посто гласова даје стручни жири.
 
Ирина и Јана су веома дружељубиве и стално у друштву других учесника „Дечје песме Евровизије“.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 21. нов 2017, 18:51) - anonymous [нерегистровани]

JESC

Imamo srece sa zrebom, dobro je da nismo u prvoj polovini finala. Preslatke su i super se provode.