Лена: Навијајте за мене у финалу!

Лена Стаменковић, овогодишња представница Србије на Дечјој песми Евровизије, имала је и другу пробу пред сутрашње финале, које гледаоци од 19.30 могу да прате у директном преносу на РТС 2 и РТС Сателит.

Погледајте који су Ленини утисци са друге пробе, шта поручује гледаоцима, као и како су се учесници 17 земаља провели у посети бугарским знаменитостима.

Глас наше Лене доминирао је и на другој проби, а њен снажан вокал испунио је читаву дворану. Као и први пут, на крају њеног наступа уследио је громогласни аплауз. Сутра гледаоце Радио-телевизије Србије очекује музички спектакл, а талентовани млади учесници извешће заједно и званичну нумеру овогодишње Дечје песме Евровизије "Discover".

О Лени Стаменковић и нумери "Ленина песма", коју ће у финалу извести под редним бројем 1, се много пише и прича, што потврђује и информација да је јучерашња конференција за медије делегације Србије трајала више од два сата и најдужа је ове године. Лена је са представницима медија и присутнима поделила поруку коју ће својом песмом пренети.

Директан пренос Дечје песме Евровизије, коју Радио-телевизија Србије ове године реализује са продукцијском кућом "Intermedia Network", гледаоци могу да прате у суботу, 21. новембра, од 19.30 на Другом програму РТС-а и РТС Сателит. 

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 21. нов 2015, 07:18) - anonymous [нерегистровани]

Glasajmo svi za broj 1 da i na kraju budemo broj 1

Pravo da glasaju imaju sve zemlej ucesnice a debitanti ove godine su Australija i Irska. Tako da nasa dijaspora moze glasati za Lenu i broj 1 gledajuci prenosi na njihovim drzavnim televizijama, u Australji prenos vrsi SBS.

(петак, 20. нов 2015, 18:44) - milos [нерегистровани]

Lena

bravo Leno navijamo za tebe, svi za nasu Lenu