Игор Терзија

Моја светлости - Mузика и аранжман: Aлександар Филиповић, Tекст: Растко Савић

Рођен је 30. априла 1986. године у Суботици. Музиком је почео да се бави са 15. година.

Своја прва музичка и певачка умећа показује 2007. године на фестивалу '' Будва'' са песмом "Тебе бих", а одмах потом и на Радијском фестивалу "Ферас" 2007. са песмом "Ако се љубав зове као ти", са којом купи одличне критике. 2011. године, пријављује се на највеће музичко такмичење на овим просторима, "Први Глас Србије", где улази у супер финале и осваја друго место.

Александар Филиповић 

Александар Филиповић је рођен 1968. године у Ваљеву. Након завршене основне и средње музичке школе, дипломирао је на Музичкој академији у Београду 1993. године на одсеку за теорију музике. Живи и ради у Београду.

Радио је као композитор, аранжер и клавијатуриста, а од 1992. до 1996. године ради као хонорарни клавијатуриста у Биг бенду РТС, и истовремено као хонорарни продуцент у студију 6 Радио Београда. У више наврата био је диригент оркестра на фестивалу „Пјесма Медитерана" у Будви, а од 2001. до 2008. године био је шеф пратећег бенда Жељка Јоксимовића. Као оркестратор и диригент сарађивао је са Симфонијским оркестром РТС-а, гудачима Београдске Филхармоније као и са гудачима Светог Ђорђа, затим оркестром Радио-телевизије Црне Горе и многим другим. 

Сарађивао је са бројним извођачима и ауторима као што су Здравко Чолић, Корнелије Ковач, Жељко Јоксимовић, Зана, Жељко Самарџић, Маја Оџаклијевска, Маја Николић, Јелена Томашевић и многи други. Био је део тимова који су учествовали на Евросонгу (Хари Мата Хари - „Лејла", Жељко Јоксимовић - „Није љубав ствар").

Дугогодишњи учесник бројних музичких фестивала где је освојио велики број награда са разним музичарима и извођачима.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 26. феб 2013, 10:36) - ivana [нерегистровани]

najbolji

trebalo je da pobedi, poseban je i uživam dok ga slušam.

(понедељак, 25. феб 2013, 23:28) - marijana [нерегистровани]

bravo

Podrzacemo ga na Beovizij ! Igor je dobar momak i sjajan pevac.