"Моје 3" допутовале у Београд

Представнице Србије на 58.Песми Евровизије допутовале су вечерас из Малмеа у Београд. На аеродрому „Никола Тесла“ дочекао их је велики број новинара, сниматеља и фоторепортера, али још више њихових фанова који су неколико пута у глас заједно певали композицију „Љубав је свуда“ са којом су "Моје 3" учествовале на Евросонгу.

"Дале смо све од себе, иза нас је једно значајно и велико професионално искуство  и шест месеци живота који је био пун заиста дивних успомена. Нема разлога да будемо тужне. Представљале смо земљу достојанствено у сваком тренутку боравка у Малмеу", рекле су Мирна, Невена и Сара по доласку у Србију.

Иако су на најбољи начин извеле песму Саше Милошевића Марета „Љубав је свуда" са којом су победиле на националном избору  за Песму Евровизије Беосонгу у марту ове године, Мирна Радуловић, Невена Божовић и Сара Јовановић, чланице групе „Моје 3" и са њима пратећи вокали Ксенија Милошевић, Дуња Вујадиновић и Јелена Митић у првом полуфиналу у Малмеу нису освојиле довољно гласова публике и жирија за пролазак Србије у финале. 

У финале се исте вечери нису пласирали ни: Словенија, Хрватска, Црна Гора, Кипар и Аустрија.

Сви финалисти 58. Песме Евровизије су били познати када се делегација Србије вратила из Малмеа.

Финале Евросонга је у суботу 18. маја, пренос можете погледати на Првом програму РТС-а од 21 час.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 18. мај 2013, 12:06) - jovan jovanovic [нерегистровани]

Bravo NASE 3

Ne radi se o tome da li ste dale svoj maksimum,vec da vas tri jeste dostojno predstavile nas narod.Ako stranci budu sudili po vama,imace lepu sliku o Srbiji.Neprolazak u finale nije do vas,vama samo cestitke i HVALA.Sve najbolje u daljoj karijeri Neni,Mirni i Sari.

(петак, 17. мај 2013, 16:52) - Amira [нерегистровани]

Evrosong

Nisu kostimi bili bitni. Jednostavno, otisli smo na takmicenje sa nedovoljno dobrom pesmom za Evrosong i nismo prosli kvalifikacije. I nije kraj sveta ali nije bas i da smo negde pobedili. Evrovizija je uvek bila i jeste takmicenje pesama a ne Nedelja mode. Ni devojke nisu nista pogresile, pevale su najbolje sto mogu, losu pesmu koja im je dodeljena. A tu takvu, nekvalitetnu pesmu su 3. marta na Beosongu izabrali sami gradjani Srbije, sms glasovima.

(петак, 17. мај 2013, 12:00) - anonymous [нерегистровани]

Moje 3

Naravno da ste zadovoljne,najbolje ste bile ;)

(петак, 17. мај 2013, 09:53) - Moje 3 u ♥ [нерегистровани]

Srbijo budi ponosna

One nisu krive za takve kostime do njih je bilo da otpevaju i prikazu na sto bolji nacin i one su u tome uspele!SRBIJO BUDI PONOSNA!!!