Вила – Борис Режак

Вила – Борис Режак, музика: Борис Режак, текст: Борис Режак, Никола Раонић, аранжман: Александар Ракић

ВИЛА

Ја сваки дан добро знам
с ким би' да преспавам
зато душо слети на мој длан
јер ноћ очи отвара
сан у кошмар претвара
када тебе нема ту
Ма, ма, ма Вило , ма шта је било
зар више не знаш ко сам ја
велике паре људе кваре
воде од врха па до дна
Пустићу љубав да ме угризе
да вечно носим тај ожиљак
волим те увек за длаку више
за длаку мање ти покушај
Ја тешко одустајем
и никад не посустајем
довољан је само мали знак
мени можеш побећи
али не и истини
дај не лажи да ти нисам драг

English 

Борис Режак, извођач и аутор песме „Вила"
Борис Режак, рођен је у Бањалуци. Потиче из музичке породице и свира неколико инструмената. На почетку каријере појављивао се на бројним фестивалима како у земљи тако и у иностранству, где је успешно промовисао себе и свој рад. Због тога се његове песме и даље радо слушају на просторима бивше Југославије. Иза себе има велики број популарних композиција : "Воли ме", "Тако лако", "Ти си моја", "Живот иде", "Само моја", "Анђео на рамену", "Веруј ми на реч", "Ожиљак", „Анђео". Борис је учествовао на бројним фестивалима и освајао награде.

2007. године на босанском радијском фестивалу са пјесмом „Још си ту" осваја четири награде. Гранд при фестивала,награду стручног жирија за најбољи аранжман, награду "101 зналац" као и награду радија „С" из Београда за најбољу композицију.

Својом најдражом титулом, сматра улогу супруга и оца троје деце. Позајмио је глас нумерама које изводи лик - Звер из Дизнијевог играног филма "Лепотица и звер". Филм је синхронизован за српско говорно подручје, а Борис је бриљирао у до тада неоствареној улози. На овогодишњој Беовизији наступа са нумером "Вила".

Никола Раонић, аутор текста за песму „Вила"
Композитор и текстописац. Сарадња са Борисом Режаком инспирисана је изазовом као што је Беовизија, за резултат доноси композицију "Вила".

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 16. феб 2018, 16:01) - novosadjanka [нерегистровани]

Bravo za Borisa i "Vilu"..

Mislim da je definitivno najbolje sto sam cula ove godine,od ponudjenih pesama za naseg predstavnika za Lisabon..Veselo,poziva na ples..ne mogu da prestanem da je slusam!Sve ostalo su manje - vise zalopojke..