Ружа судбине – Данијел Павловић

Ружа судбине – Данијел Павловић, музика: Данијел Павловић, текст: Марина Туцаковић, аранжман: Саша Милошевић Маре и Марко Кон

РУЖА СУДБИНЕ

МИЛА МОЈА, ВРЕДНА ЗЛАТА...
ХВАЛА ТИ ШТО ТЕ ЗНАМ.
ЈОШ ТИ СТОЈИМ ИСПРЕД ВРАТА
А ОДАВНО НИСАМ ТУ.
АЛ' ЉУБАВ НАС ДРЖИ ЗАУВЕК У НАРУЧЈУ...

Е-О-Е-О-Е ТИ СИ ЗЕМЉА МОЈА.
Е-О-Е- О-Е МОЈЕ СВЕТЛО ЈЕДИНО, БЛАГОСЛОВЕНО.

ХВАЛА ШТО САМ УВЕК ЗНАО
КО САМ, ОДАКЛЕ САМ.
ДАЛЕКО МИ КОРАК СТАО...
АЛИ СРЦЕ ВРАЋА МЕ
ЈЕР ЗАУВЕК ТИ СИ РУЖА МОЈЕ СУДБИНЕ

Е-О-Е-О-Е ТИ СИ ЗЕМЉА МОЈА
Е-О-Е-О-Е МОЈЕ СВЕТЛО ЈЕДИНО
БЛАГОСЛОВЕНО, ЖИВОТ МЕ ЖЕНИО ЗА ТЕБЕ!

И КАД ЈЕ НОЋ ИЗМЕЂУ НАС
МИЛИОН ЉУДИ ЈА ЧУЈЕМ ТВОЈ ГЛАС!
РУЖО МОЈЕ СУДБИНЕ...

Е-О-Е-О-Е ТИ СИ ЗЕМЉА МОЈА
Е-О-Е-О-Е МОЈЕ СВЕТЛО ЈЕДИНО, БЛАГОСЛОВЕНО
ПРОЦВЕТАЈ РУЖО, АЛ' ЗА МЕНЕ ЈЕДИНО.

English

Данијел Павловић, извођач и аутор песме „Ружо судбине"
Данијел Павловић је музичар, певач и композитор. Завршио је нижу музичку школу, одсек клавир, а пар година је свирао и виолину. Као солиста освајао је многобројне награде за интерпретацију . Дебитује на једанаестом музичком фестивалу поп музике у Будви 2004. године као композитор, текстописац и вокални извођач. Дипломирао је клавир у класи професора Александра Сердара. Први албум „Стари загрљај", објављује 2011. године са кога су се издвојиле песме „ Нек се речи догоде„ , „Да ме више не волиш", „Тахикардија". На фестивалу Сунчане Скале у Херцег Новом узима Сребрну сирену, где је освојио друго место са кантауторском композицијом „Три дана". Тренутно се припрема за наступ на предстојећем избору за представника Србије на песми Евровизије у Лисабону 2018. године где ће наступити са песмом „Ружа судбине".

Марина Туцаковић, аутор текста песме „Ружо судбине"
Најпознатији српки текстописац, у Београду је завршила Економски факултет. Са деветнаест година почела је да се бави писањем текстова за песме, углавном поп (касније и турбо-фолк) жанра, тако стварајући многе широко познате хитове.

Марина је каријеру започела радећи са групом „Зана", за коју је написала хит „Додирни ми колена", који је доживео бројне препеве. Марина тренутно сарађује с многим музичарима српског говорног подручја. Ауторка је текстова песама Цеце Ражнатовић, Драгане Мирковић, Јелене Карлеуше, Лепе Брене, Здравка Чолића, групе Зана, Тошета Проеског, Џеја, Жељка Самарџића, Аце Лукаса, Саше Матића, Милиграма, Жељка Јоксимовића, Ане Николић, Северине, Неде Украден, Наташе Беквалац, Оливера Мандића, Слађане Милошевић, Хариса Џиновића, Тање Савић...

Према њеној замисли одржан је први фестивал Беовизија 12., 13. и 14. априла 2003. године. Марина иначе пише текстове за многе песме које учествују у борби за представљање Србије на Песми Евровизије. Написала је текст за песму „Није љубав ствар", са којом је Жељко Јоксимовић Србију представљао 2012. године , затим „Љубав је свуда" за групу „Моје 3" године 2013. године , али и све три песме учеснице на фестивалу „3 па 1 за Осло", локалном одабиру за Песму Евровизије одржану 2010. године - „Ово је Балкан" за Милана Станковића, „Ти квари игро" за Емину Јаховић и „Председниче, хало" за Оливера Катића.

број коментара 0 Пошаљи коментар