Obrati pažnju!

Zašto deca sve kasnije progovaraju?

Logopedi poslednjih godina imaju više posla, a statistike govore i o tome da deca sve češće oboljevaju od bolesti specifičnih za zrelo doba. Odlučili smo da se posvetimo, pre svega, problemima u razvoju govora kod dece predškolskog uzrasta ali i činjenici da roditelji sve manje pokazuju posvećenost u vaspitanju. To dovodi do niza problema u dečjem razvoju među kojima su poremećaj pažnje, nedovoljna razvijenost motorike, hiperaktivnost i drugi.

U nastavku emisije i drugačije teme. „Beograd vaš domaćin” je projekat Turističke organizacije Beograda koji predstavlja nove ture razgledanja grada autobusom i brodom.

Rubriku „Vremenska kapsula” posvećujemo Roju Orbisonu koji je rođen na današnji dan 1936. godine, a tu su i vesti iz IT sveta u novom izdanju rubrike „Šta kaže mreža”.

Voditelj: Ružica Vrhovac

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]