Čekajući vetar

Ekološki magazin

Pod sloganom: "Promeni igru! Budućnost je na Zemlji", u beogradskom Domu omladine od 15. do 18. oktobra održaće se deseti Međunarodni festival zelene kulture Green fest. Posetioci će moći da vide filmove nagrađene na prestižnim festivalima, slušaju panel diskusije sa stručnjacima iz Srbije i sveta i posete Bazar bez otpada. Ovo je samo deo ponude, a sa još sadržaja vas upoznaju i pozivaju na Green fest Ivana Jovčić i Vladan Šćekić.

Projekat Šume i klima, čiji su autori mladi ljudi iz naše zemlje, dobitnik je međunarodne nagrade, u kategoriji Planet friendly. Čućete Tijanu Ležaić.

Promovisana je knjiga Dejana Zagorca "Ukusi Zlatibora". Bila je to prilika i za priču o spasavanju zlatnog bora i nečem što ova planina ima, a što je mnogo vrednije od stalno pominjane ruže vetrova.

Biće reči i o planovima za povećanje energetske efikasnosti u stambenoj oblasti, kao i o problemima sa kojima se suočavaju vodovodna preduzeća u Srbiji.

Autor i voditelj: Aleksandra Vukićević

 

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Čekajući vetar Čekajući vetar

Autor:
Aleksandra Vukićević

Ekološki magazin koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati. [ detaljnije ]