Kibicfenster

Pogled u blisku budućnost i najava događaja u kulturi

I današnja emisija biće posvećena najavi kulturno-umetničkih događaja iz oblasti muzike, filma, pozorišta, popularne kulture i vizuelnih umetnosti.

Gošća Kibicfenstera će biti Olga Milićević, dirigent hora „The International Belgrade Singers", koji je osnovan je 2012. godine, pod pokroviteljstvom Ambasade Kanade u Srbiji, broji oko 40 članova i okuplja predstavnike diplomatskog kora, međunarodne zajednice, strane studente na školovanju u našoj zemlji, kao i domaće ljubitelje horske muzike.

Povod gostovanja je najava koncerta koji će biti održan u Etnografskom muzeju u Beogradu, a sav prikupljeni prilog je namenjen Osnovnoj školi za zaštitu vida „Dragan Kovačvić".

Urednik i voditelj: mr Ljubica Krminac.

 

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Kibicfenster Kibicfenster

Autor:
Grupa autora

U nekoj vrsti kulturnog informatora za nedelju koja je počela, čućete argumentovan izbor i preporuku novinara i urednika RB 2 iz događaja u kulturi koji su u ponudi u toj nedelji. Svaka emisija ima i gosta (goste), čiji izbor diktira aktuelnost – to je neko ko nešto radi u toj nedelji ili je vezan za neki projekat koji je u toku. [ detaljnije ]