Magazin na Prvom - Zemlja čuda

Lokalna vlast u Zemlji čuda kroz minijature o njenim predsednicima opština i gradonačelnicima. Lokalni prvaci u tri obavezna sastava: popis uspeha, pohvala centrali i osvrt na bivšu vlast.      

„Želim da se zahvalim svim našim sugrađanima koji su u nas verovali i, dragi moji, mi ćemo vam to desetostruko vratiti!" (Goran Cvetanović,  gradonačelnik Leskovca, na obeležavanju 10 godina od osnivanja SNS, 2018.)

„Da pričamo mnogo - nećemo, mi smo više da radimo." (Saša Milošević, u obraćanju odbornicima,  pošto je izabran za predsednika opštine Brus)

„Uđem u opštinu i stanem i - ne znam gde sam!" (Vladimir Zaharijev, predsednik opštine Bosilegrad, oktobra 2015. o davnim prvim koracima na čelu opštine)

„Pa, mi ne možemo, bre, da radimo od njih... Nije narod birao novinare, nego je birao odbornike!" (gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović, avgusta 2018.)

Autor: Tanja Milekić

Radio Beograd 1, 10.05

broj komentara 0 pošalji komentar
Magazin na Prvom Magazin na Prvom

Autor:
razni autori

Životne teme, atraktivni gosti, dobro raspoloženje, analiza aktuelnih dešavanja, vesti iz zemlje i sveta, najbolji voditelji i muzika. [ detaljnije ]