Večeras zajedno

Nebojša Carić, po struci mašinski inženjer, ekspert u poslu kojim se bavio više od dve decenije u Americi, rešio je da se vrati i svoje ogromno znanje i iskustvo primeni u Srbiji.

Radeći za čuveni „Adižes" institut u Santa Barbari, u Kaliforniji, poslovno je bio angažovan u 22 države sveta: od Malezije, Kine, Rusije, Belorusije, preko Ukrajine, Letonije, Turske, Izraela, Engleske, Danske, do Kanade, Meksika, Brazila... Bila je to i prilika da kroz posao upozna različite ljude i različite kulture.

Sudbina ga je dovela u Kragujevac gde je sada zaposlen kao savetnik u kabinetu gradonačelnika za razvoj organizacije i ljudskih resursa. Sa neskrivenim zadovoljstvom i ponosom ističe da će učestvovati u organizaciji prvog Nacionalnog centra za talente u Srbiji.

Sa Nebojšom Carićem je razgovarala Dragana Živojnović, urednica i voditeljka večerašnje emisije.

veceras.zajedno@rts.rs

broj komentara 0 pošalji komentar
Večeras zajedno Večeras zajedno

Autor:
Voditelji i urednici emisije: Dragana Živojnović, Dubravka Marković, Zorana Bokan i Igor Obračević. Urednica redakcije: Gordana Gligorić-Gagović

Emisija magazinskog tipa koja se emituje svakog radnog dana od 21-22 časa. Nastala je 08. maja 1970. godine s namerom da održava kontakt s našim ljudima koji, kako se navodi i u špici emisije, „žive i rade daleko od rodnog kraja“. Danas je emisija, osim dijaspore, okrenuta i Srbima u regionu. [ detaljnije ]