Novosti dana

Srbija obeležava Dan sećanja na žrtve u Drugom svetskom ratu i 78-u godišnjicu masovnog streljanja civila, među njima đaka i profesora, u kragujevačkim Šumaricama.

Srbija će slediti politiku vojne neutralnosti, i neće biti deo NATO ili bilo kog vojnog saveza, rekao je  ministar odbrane Aleksandar Vulin  u razgovoru sa ruskim ministrom odbrane Sergejem Šojguom u Pekingu.  

U Vranju od večeras ponovo radi pozorište Bora Stanković. Na renoviranoj sceni biće izvedena opera Koštana beogradskog Narodnog pozorišta.

Srpska reprezentativka u tekvondou u kategoriji do 49 kilograma Tijana Bogdanović osvojila je bronzanu medalju na Gran priju u Sofiji.  Bogdanovićeva je donela Srbiji bronzu, nakon što je u polufinalu na zlatni bod izgubila meč od Koreanke Sou Hu Kim.

Urednik i voditelj Miroslav Vojvodić.

Urednik vesti Marica Serdar.

broj komentara 0 pošalji komentar
Novosti dana Novosti dana

Autor:
Radio Beograd 1

Najpopularnija radijska informativna emisija na našim prostorima decenijama unazad donosi najbrže i najsveobuhvatnije informacije. Svakog dana u 15 sati na Radio Beogradu 1 i na sajtu u Mp3 formatu, 15 minuta po završetku emisije. [ detaljnije ]