Noćni program - Male noćne priče

U okviru "Meseca srpske kulture u Mađarskoj", u Budimpešti, na Dan evropskih jezika, promovisana je najnovija knjiga profesora doktora Milivoja Pavlovića "Venac od trnja za Danila Kiša", koja je prevedena na mađarski jezik.

Imaćemo prilike da čujemo šta su na svečanoj promociji u Državnoj biblioteci za stranu literaturu rekli državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Aleksandar Gajović i Milan Đurić, vršilac dužnosti predsednika Srpskog kulturnog i dokumentacionog centra.

Od autora knjige Milivoja Pavlovića saznaćemo koliko se knjiga "Venac od trnja za Danila Kiša" razlikuje od srpskog originala, kako je upoznao Danila Kiša i zašto je on toliko značajan za srpski ali i mađaarski narod.

Pridružite nam se i vi, tako što ćete mejl poslati na tanja.nocniprogram@gmail.com.

Autor i voditelj: Tanja Gajović.

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]