Talasanje - Šetnja

Iz Agencije za antidoping nam dolazi dr Marija Anđelković. Mnogo je tema o kojima ćemo razgovarati a jedna od njih je i sve veća upotreba suplemenata.

Otvoren je "RTS klub", konferencijski, izlagački i promotivni centar, u zgradi Radio Beograda u kome će moći da se prelistaju izdanja RTS-a, sluša muzika sa izdanja PGP-a kao i da se vidi izložba "Mozaik jedne epohe" o istorijatu Radio Beograda.

Aleksandra Mikata novinarka "Večernjih novosti" čiji je sektor turizam, govoriće nam o uticaju društvenih mreža na izbor destinacija koje turisti žele da posete. Često, objave na Fejzbuku ili Instagramu stvaraju lažnu sliku o nekim mestima što za posledicu ima razočarenje putnika kada tamo stignu.

U galeriji "Ozon Art Space" u toku je izložba fotografa Aleksandra Jovkovića iz Indonezije koju predstvalja portretima majmuna i tako je i nazvana "Ja, majmun".

Urednik i voditelj Dubravka Marković.

broj komentara 0 pošalji komentar
Talasanje Talasanje

Autor:
razni autori

Životne teme, atraktivni gosti, dobro raspoloženje, analiza aktuelnih dešavanja, vesti iz zemlje i sveta, najbolji voditelji i muzika. [ detaljnije ]