Karavan

Dinar vredi prema evru isto kao pre mesec dana, a na godišnjem nivou i u odnosu na početak godine je jači za 0,2 odsto. Opa, bato, al' je mali ojačao!

Seniorska muška reprezentacije Srbije u kuglanju osvojila je titulu prvaka sveta u češkom gradu Rokicaniju. Srbija je tako osvojila treću titulu u nizu, a ukupno petu od osamostaljenja. Svi znaju da je Srbija najbolja u vaterpolu, tenisu, košarci i mnogim drugim sportovima. Malo ko zna da je Srbija najbolja u kuglanju. Zrno po zrno pogača, čunj po čunj zlatna medalja.

 

Jedno rusko preduzeće ponudilo je zaposlenim ženama bonus ukoliko na posao budu dolazile u suknji i lepo našminkane. Akcija je deo "maratona ženstvenosti" koji traje mesec dana. Ispostavilo se da devojke najviše novca i vremena troše na šminku. A isto tako se ispostavilo da muškarci maltene i ne primećuju šminku.

 

Danas se obeležava Svetski dan bez duvanskog dima. Statistika kaže da nešto više od trećine punoletnih građana u Srbiji puši bar jednu cigaretu dnevno. Ne čekajte ponedeljak ni prvi u mesecu. Svaki dan je dobar dan da prestanete da pušite. Evo ovaj petak je, recimo, savršen.

 

Autor teksta: Milena Šiškin

Muzički urednik: Nenad Kamidžoracbroj komentara 0 pošalji komentar
Karavan Karavan

Autor:
Zabavna redakcija Radio Beograda 1

Karavan se kreće ka svojoj destinaciji već više od 50 godina, uvek dobro natovaren aktuelnim humorom i izvornim narodnim pesmama. [ detaljnije ]