Karavan

Dok je američki predsednik Donald Tramp juče govorio kako ima puno poverenje u američke obaveštajne agencije, svetla u Beloj kući su se na kratko ugasila… A onda su se videla tamo daleko. Na kraju tunela.

Budvanska policija uhapsila je švedske državljane koji su u ponedeljak uveče u Budvi brutalno pretukli državljane Norveške... Za Šveđane se pouzdano saznalo da su poreklom sa Balkana, a odakle su  Norvežani, pokazaće istraga.

Jedna službenica u policijskoj stanici u Vlasotincu je, nezakonito i mimo ovlašćenja, tražila od vlasnika vozila da napiše izjavu u kojoj će zabraniti da snaja, supruga njegovog sina, upravlja vozilom, inače neće hteti da registruje vozilo... Kako je krenulo, još malo pa nam neće dozvoljavati preljubu ako ne napišemo izjavu da se odričemo bračnog statusa.

Mladen Krstajić će, po svoj prilici, ostati selektor fudbalske reprezentacije... Ali, nema veze,Francuska je ipak pobedila Hrvatsku!

Radio Beograd 1, 14.05

broj komentara 0 pošalji komentar
Karavan Karavan

Autor:
Zabavna redakcija Radio Beograda 1

Karavan se kreće ka svojoj destinaciji već više od 50 godina, uvek dobro natovaren aktuelnim humorom i izvornim narodnim pesmama. [ detaljnije ]