Ви-ар помаже аутизму

Свакодневне ситуације су особама са аутизмом често велики изазов, тим више што друштво не уме или некад не жели да разуме какве су потешкоће у овом стању.

Од чекања у реду у пошти, школовања, разговора, одласка код лекара, за ове и многе друге ситуације потребно је много труда и тренинга особама са аутизмом да би могли да кроз њих прођу готово безболно. Овде у помоћ прискаче виртуелна реалност - чућете како, као и причу једног момка који разјашњава многе предрасуде које владају о овој теми.
У наставку, бавимо се и другим стварима. Сервисне информације и наш репортер са подацима о саобраћају помоћи ће многима у организовању дана, а „Културни водич” је ту да предложи које манифестације широм Србије можете да посетите. Ту су и музичке теме којима подсећамо на приче иза песама, славимо рођендане синглова и албума, уз пола сата резервисаних само за нумере из Србије и региона.

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]